000 -BAŞLIK |
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı |
01676nam a2200397 i 4500 |
001 - KONTROL NUMARASI |
Control Dosyası |
0000000000005727 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ |
Kontrol Alanı |
KOHA_mirakil |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI |
Kontrol Alanı |
20230303160437.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ |
Sabit Alan |
210114s2019 tu ||||| |||| 00| 0 tur d |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI |
Isbn |
9786052249338 |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI |
Özgün Kataloglama Kurumu |
TR-AnABU |
Kataloglama Dili |
tur |
Çeviri Kurumu |
TR-AnABU |
041 0# - DİL KODU |
Metin ya da ses kaydının dil kodu |
tur |
044 ## - COUNTRY OF PUBLISHING/PRODUCING ENTITY CODE |
ISO country code |
tu |
050 ## - SINIFLAMA ve YER NUMARASI |
Sınıflama Numarası |
TD195.F57 |
Yer Numarası |
G53 2019 |
090 ## - YEREL YER NUMARASI |
Yerel Yer Numarası |
TD195.F57 G53 2019 |
245 0# - ESER ADI BİLDİRİMİ |
Başlık |
I. gıda ve beslenme sempozyumu raporu : |
Alt Eseradı vb. |
"medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt ve süt ürünleri"/ |
Sorumluluk Bildirimi |
editör : Kazım Şahin. |
246 ## - DEĞİŞİK BAŞLIK FORMU |
Başlık uygun / kısa başlık |
1. Gıda ve beslenme sempozyumu raporu : "medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt ve süt ürünleri" |
246 ## - DEĞİŞİK BAŞLIK FORMU |
Başlık uygun / kısa başlık |
Birinci Gıda ve beslenme sempozyumu raporu : "medyanın rolü, beslenme ilkeleri, kanatlı eti, yumurta, süt ve süt ürünleri" |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA |
Sayfa, Cilt vb. |
99 sayfa: resim, şekil, tablo; 28 cm |
490 1# - DİZİ BİLDİRİMİ |
Dizi Bildirimi |
Türkiye Bilimler Akademisi yayınları, TÜBA Raporları no; |
Cilt Numarası |
30 |
500 ## - GENEL NOT |
Genel Not |
RA 395 .T8/G53 |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Gıda endüstrisi ve ticareti |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Food industry and trade |
Genel Alt Konu |
Environmental aspects |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Gıda güvenliği |
Alt başlık biçimi |
Sempozyumlar |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Food safety |
Alt başlık biçimi |
Symposiums |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Sağlık politikaları |
Coğrafi Alt Konu |
Türkiye |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Medical policy |
Coğrafi Alt Konu |
Turkey |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Sağlık kurumları |
Genel Alt Konu |
Yönetim |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Health facilities |
Genel Alt Konu |
Administration |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Sağlıklı yaşam stili |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ |
Konusal terim veya coğrafi ad |
Healthy lifestyle |
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI |
Yazar Adı (Kişi adı) |
Şahin, Kazım, |
İlişkili Terim |
editör |
830 1# - SERİ EK GİRİŞİ - TEKBİÇİM ESER ADI |
Tekbiçim Başlık |
Türkiye Bilimler Akademisi yayınları, TÜBA Raporları no; |
Volume number/sequential designation |
30 |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Library of Congress Classification |
Koha item type |
Book |
260 #1 - YAYIN, DAĞITIM, VB. |
Yayın Yeri |
Ankara : |
Yayınevi |
Türkiye Bilimler Akademisi, |
Yayın Tarihi |
2019. |