Eğrisi doğrusu : (Record no. 22159)
[ view plain ]
000 -BAŞLIK | |
---|---|
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı | 01158 am a2200337ua 4500 |
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ | |
Kontrol Alanı | TR-ABU |
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI | |
Kontrol Alanı | 20230330153144.0 |
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ | |
Sabit Alan | 131118s2005 tu a g 0 tur D |
020 ## - ISBN - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Isbn | 975658954X |
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI | |
Özgün Kataloglama Kurumu | ABU |
Kataloglama Dili | tur |
041 ## - DİL KODU | |
Metin ya da ses kaydının dil kodu | tur |
Özgün materyalin dil kodu | tur |
050 00 - SINIFLAMA ve YER NUMARASI | |
Sınıflama Numarası | BJ 2007 .T8 |
Yer Numarası | .K37 2005 |
100 1# - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | Kardam, Ahmet |
9 (RLIN) | 45269 |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Başlık | Eğrisi doğrusu : |
Alt Eseradı vb. | görgülü ol, hoş yaşa / |
Sorumluluk Bildirimi | Ahmet Kardam, Ayşe Bilge Dicleli. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın Yeri | İstanbul : |
Yayınevi | Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası, |
Yayın Tarihi | 2005. |
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA | |
Sayfa, Cilt vb. | 220 s. : |
Diğer fiziki detaylar | res. ; |
Boyutları | 24 cm |
490 1# - DİZİ BİLDİRİMİ | |
Dizi Bildirimi | MESS ; |
Cilt Numarası | yayın no: 467 |
500 ## - GENEL NOT | |
Genel Not | Kütüphanede 2 kopya vardır. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Etiquette. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Etiquette |
Alt başlık biçimi | Anecdotes. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Etiquette |
Coğrafi Alt Konu | Turkey. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Dinners and dining. |
650 #0 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Manners and customs |
Coğrafi Alt Konu | Turkey. |
650 #4 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Görgü kuralları. |
650 #4 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Görgü kuralları |
Coğrafi Alt Konu | Türkiye. |
650 #4 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Görgü kuralları |
Alt başlık biçimi | Anekdotlar. |
650 #4 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Yemekler ve yemek yeme. |
650 #4 - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ | |
Konusal terim veya coğrafi ad | Örf ve adetler |
Coğrafi Alt Konu | Türkiye. |
700 1# - EK GİRİŞ - KİŞİ ADI | |
Yazar Adı (Kişi adı) | Dicleli, Ayşe Bilge, |
İlişkili Terim | joint author |
9 (RLIN) | 45280 |
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | Library of Congress Classification |
Koha item type | Book |
Geri Çekilme Durumu | Kayıp Durumu | Sınıflandırma Kaynağı | Kredi için değil | Kalıcı Konum | Mevcut Konum | Kayıt Tarih | Edinim Kaynağı | Toplam Ödünçverme | Yer Numarası | Demirnaş Numarası | Son Görülme Tarihi | Fatura Tarihi | Materyal Türü | Genel / Bağış Notu |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Library of Congress Classification | ANKARA BİLİM ÜNİVERSİTESİ | ANKARA BİLİM ÜNİVERSİTESİ | 30/03/2023 | Bağış | BJ 2007 .T8 .K37 2005 | 0008711 | 30/03/2023 | 30/03/2023 | Book | Hasan DOĞAN tarafından bağışlanmıştır. |