Akdeniz lezzetleri.
Language: Turkish Publication details: İstanbul : Doğan Burda Dergi Yayıncılık, [yayın tarihi yok].Description: 162 sayfa : resim ; 19 cmSubject(s): LOC classification:- TX725.T9 A33 [t.y.]
Item type | Current library | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANKARA BİLİM ÜNİVERSİTESİ | TX 725 .T9 A33 [t.y.] (Browse shelf(Opens below)) | Available | Hasan Doğan | 0001720 |
Browsing ANKARA BİLİM ÜNİVERSİTESİ shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||||
TX 725 .G39 T378 2012 A taste of sun & fire : Gaziantep cookery/ | TX 725 .T8 Ş48 2022 c.1 Aşçı mektebi: cilt 1/ | TX 725 .T8 Ş48 2022 c.2 Aşçı mektebi: cilt II/ | TX 725 .T9 A33 [t.y.] Akdeniz lezzetleri. | TX 725 .T9 A35 [t.y.] Afiyet olsun/ | TX 725.T9 A85 2021 Asırlık tariflerle türk mutfağı. | TX 725 .T9 B43 [t.y.] Bayram yemekleri ve tatlıları/ |
Yetişkin